Boeken

Altijd al uw boek willen uitgeven? Dan is dít het moment. En we helpen direct met crowdfunding

Je eigen boek uitgeven is voor velen een droom. Dat verhaal dat soms al jaren in je hoofd zit. Of dat verhaal dat je nú moet schrijven omdat je zojuist iets meemaakte dat in grote(re) kring bekend moet worden gedeeld. Je familiegeschiedenis. Die persoonlijke gebeurtenis. Of fictie, je hebt het zelf bedacht.

Hoe dan?

Een lang verhaal kort: nu kan het, zelfs op korte termijn, met de hulp van professionele uitgevers. Uw boek verschijnt op papier én digitaal, in alle professionele kanalen. Verkrijgbaar in webshops, bijvoorbeeld van bol.com. Maar ook in de reguliere boekhandel. En online, als ePub.

En wat kost dat?

ALLES inclusief kost het u € 699,-. Maar misschien wel aanmerkelijk minder of zelfs helemaal niets want we helpen u direct – nog voordat u het overgrote deal heeft betaald – met crowdfunding, via onze eigen site en uw hulp. De opbrengst van de crowdfunding trekken we af van het bedrag dat u ons betaalt.

Uw eerste aanbetaling bedraagt niet meer dan € 49,95.

Daarmee claimt uw productietijd van ons team én richten we uw crowdfunding in, lang voordat u het restant hoeft te betalen.

Wat krijgt u daarvoor?

  • U zorgt voor uw manuscript en heeft dat goed nagekeken op taal- en spelfouten. Maar ook aan onze kant lopen we er nog snel doorheen, dat doet een van onze redacteuren.
  • U kiest uit een aantal basis-ontwerpen voor het omslag en het binnenwerk.
  • Onze vormgever maakt uw boek persklaar, op basis van uw keuzes.
  • Onze orderbegeleider laat het professioneel drukken en bezorgt 25 gedrukte exemplaren op huis- of kantooradres.
  • Uw boek krijgt een ISBN-nummer en EAN (‘streepjes’) code op het omslag en is daarmee overal ter wereld in de systemen van uitgevers, boekhandels en bibliotheken te vinden.
  • Tegelijk wordt uw boek ook digitaal – als POD – opgeslagen bij het Centraal Boekhuis, waar alle boekwinkels en websites hun boeken bestellen. ‘POD’ staat voor Printing On Demand, zodra er een bestelling voor uw boek bij het Centraal Boekhuis binnenkomt wordt uw boek gedrukt en binnen 24 uur geleverd.
  • Ook publiceren we uw boek als ePub op Issuu.com, een internationaal publicatieplatform. U krijgt van ons 100 unieke codes (URL’s) die u – al dan niet tegen betaling – kunt verspreiden en waarmee de ontvangers uw boek op hun ereaders kunnen lezen.
  • Wij kondigen uw boek aan op onze Boekentip-website en plaatsen het artikel door op onze Facebook-pagina, op een zodanige manier dat binnen drie maanden tenminste 5.000 mensen het bericht hebben gezien. Dat garanderen we met, zonodig, een betaalde promotie, die is inbegrepen.
Wat zijn dan de specificaties van mijn boek, is het wel een echt boek? Lees hier verder.
Back to top button